Krydstogt på Panamakanalen

En  krydstogt på Panamakanalen er en oplevelse, som mange mennesker går og drømmer om. Kanalen er intet mindre end et menneskeskabt vidunder, og det er virkelig enestående at opleve den unikke konstruktion og naturen, der omgiver den fra dækket eller fra din egen balkon på et eksklusivt krydstogtskib. Ønsker du at tage på krydstogt på Panamakanalen så har du mange unikke ruter at vælge imellem. Her på siden giver vi dig en smagsprøve på rejsen og præsenterer dig for udvalgte tilbud og unikke krydstogter på Panamakanalen.

Om Panamakanalen

Panamakanalen var på mange måder et umuligt projekt og udgør stadig den dag i dag en af den moderne tidsalders mest ambitiøse bedrifter. Panamakanalen blev i sin tid bygget for at etablere en passage mellem Atlanterhavet og Stillehavet, og den har sidenhen været uundværlig for verdenshandlen og transporten af varer og råstoffer. Kanalen er ca 80 km lang og løber fra Colon ved den Mexicanske Golf og til Panama City ved Stillehavet. Panamakanalen blev ejet af USA frem til 1977 og blev i 1999 fuldt overdraget til Panama.

Oplev Syd- og Nordamerika, kolonitidens artefakter og storslået natur

Under et krydstogt på Panamakanalen vil der typisk være stop på både det nord- og det sydamerikanske kontinent. Et krydstogt på Panamakanalen er således en rejse fuld af kontraster, hvor du på den ene side vil kunne opleve regnskove, uberørt natur og artefakter fra kolonitiden og på den anden side nogle af de imponerende amerikanske metropoler på Atlanter- og Stillehavskysten. Når krydstogtskibet lægger til kaj vil der typisk være udflugter og sightseeing. Det kunne være lokale kaffeplantager, ture ind i regnskoven eller til nogle af de unikke Unesco-seværdigheder i området. Programmet afhænger af rejsen, du booker.

Store prisforskelle på krydstogter på Panamakanalen

Når du shopper efter krydstogter, vil du måske være overrasket over de store prisforskelle.   Priserne afhænger på den ene side af, om du bruger dit krydstogt med eller uden flytransport, men de vil selvfølgelig også variere, alt efter hvor eksklusiv en rejse du ønsker. Derudover vil der fx være forskel på, om der er drikkevarer, udflugter og andet inkluderet i prisen, samt om du booker en indvendig kahyt eller en mere eksklusiv kahytte med balkon.

Find din krydstogt på Panamakanalen her

Her på siden præsenterer vi dig for udvalgte tilbud på krydstogter på Panamakanalen. Du kan med fordel løbende holde øje med nye tilbud og booke din rejse, mens priserne er små. Vi ønsker god fornøjelse og håber, at du finder lige netop den rejse, du går og drømmer om.