Find alt det rette udstyr til båden

Annonce

Updated on:

Har du båd? Så ved du også, hvor meget der faktisk skal til for at vedligeholde sådan en sag. Uanset om der er tale om en sejl- eller motorbåd er der bare nogle grundlæggende ting, der ikke kan undværes. Det er vigtigt, at I sørger for at handle ved en dygtig forhandler, der virkelig kan sit kram, så I på den måde har en form for garanti for, at det, I køber med til båden, er i høj kvalitet.

Hvis I gerne vil kigge på forskellige slags bådudstyr, kan I med fordel kigge med her. Her er landsdækkende levering og service, så uanset om båden ligger på vestkysten, i Aarhus eller København har du al mulighed for at få det udstyr, du har brug for, så du snart kan have båden på ret køl igen. For nogle er det at sejle en hel livsstil, så det kan også godt kræve investeringer.

Marinebutik med styr på sagerne

Måske du selv føler dig temmelig kyndig på de forskellige maritime områder, men det alligevel ikke sikkert, det kan måle sig med den viden, medarbejderne i marinebutikkerne har. Med en god marineshop kan du stort set dække alle de forskellige emner, du måtte mangle, uanset om det så er en billig propel, du gerne vil have fat i, eller om du har mere brug for nye sejl eller et oliefyr.

Der er naturligvis forskel på, om båden skal bruges hen over efteråret og vinteren, eller om det primært er en lystbåd, du og resten af familien har gavn af i sommermånederne. Det kommer formentlig også an på bådens størrelse – en større motorbåd med toilet og køjer kan I sagtens tage på ferie i, mens der er andre, mindre både, der måske gør det bedst som en sjov tur på fjorden, hvis der er trang til det.

Find de rette reservedele

Det er altid ærgerligt, når noget går i stykker, men det gode ved de fleste både er, at det er muligt at finde de rette reservedele. Det kan gøre forskellen på, om båden efterhånden skal pensioneres, eller om I godt kan få den til at fungere en sæson eller tre længere. Det handler blot om, at reservedelene er i god kvalitet, der lever op til den standard, resten af udstyret på båden har – og det kan I naturligvis også finde i marineshoppen.

En god påhængsmotor kan gøre forskellen på, om sejloplevelsen bliver en katastrofe eller en hyggelig tur på vandet. Med en påhængsmotor kan selv den mest simple jolle gøres til noget, man sagtens kan bruge mange hyggelige timer i sammen med venner eller familie, og så er det pludselig mere oplagt at tage ud at nyde en eftermiddag, hvis vejret er godt.

Derfor giver oliefyr til båd mening

Tænker I at sejle, når temperaturen udendørs måske ikke lige rammer tyve grader eller mere? Så er et oliefyr næsten uundværligt. Det er meget almindeligt at opvarme både med oliefyr, da det er en solid varmekilde, der er nem at få til at fungere, også selvom man ligger på åbent vand. Det er ikke en specielt hyggelig oplevelse, hvis ikke båden kan holdes varm.

Der er flere forskellige typer af oliefyr, og hvilket I ender med at vælge, er naturligvis afhængigt af, hvor meget I påtænker at bruge det, hvor længe det skal kunne varme, og om der er bestemte indstillinger, I gerne vil have, det skal have indbygget. I kan se meget mere på hjemmesiden, hvor I også vil kunne finde specifikationerne for de enkelte typer af reservedele og se, hvad der er kompatibelt med jeres båd.